uskoro tematska sjednica

Nikola Špirić poslao lažne zaključke OSA-i

05.07.2017.
u 11:11

Predsjedatelj Zajedničkog povjerenstva Parlamenta BiH za nadzor nad Obavještajno-sigurnosnom agencijom (OSA) BiH Nikola Špirić uputio je OSA-i krivotvorene dokumente sa zaključcima koje članovi parlamentarnog povjerenstva nikada nisu usvojili, piše Klix.ba.

Ovu informaciju potvrdio je za Klix izvor u Parlamentarnoj skupštini BiH koji ističe kako je nastala prava zabuna kada je do članova povjerenstva došla informacija da je Špirić u njihovo ime uputio zaključke direktoru OSA-e Osmanu Mehmedagiću. 

Kako saznaju, član Zajedničkog povjerenstva za nadzor nad OSA-om Sadik Ahmetović tražio je od Šprića, koji je tvrdio da su zaključci usvojeni, da se članovima dostavi zapisnik sa sjednice, nakon čega je ustanovljeno kako su Špirićev zaključci lažni. 

Uskoro bi trebala biti održana tematska sjednica Zajedničkog povjerenstva za nadzor nad OSA-om kojoj će nazočiti direktor i zamjenik direktora OSA-e, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i njegovi zamjenici Vjekoslav Bevanda i Mirko Šarović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?