Demant zlonamjernih natpisa

Nijedan incident nije zabilježen u Aluminiju

aluminij
05.09.2019.
u 14:28

Mostarski Aluminij ocijenio je kao lažne i zlonamjerne medijske navode kako su zabilježeni incidenti i prijetnje uporabom oružjem prigodom ovotjednog potpisivanja raskida ugovora radnika koji su proglašeni tehnološkim viškom.

O tome koliko su vjerodostojni navodi medija čiji je cilj ustvari politikantski, te lažno i zlonamjerno potaknuti na linč i nered, najbolje pokazuje podatak da nije zabilježena nijedna intervencija zaštitara posljednjih dana.  Od početka ovoga tjedna radnici svakodnevno dolaze i potpisuju raskide ugovora o radu. Dio njih je nagovijestio kako će otići iz  BiH, a dio se nada kako će pronaći novi posao nakon što se prijave na burzu rada, dok dio očekuje ponovni početak rada ovog nekadašnjeg giganta. Predstavnici uprave i Vlade Federacije BiH posljednjih dana intenzivno razgovaraju s potencijalnim partnerima o pokretanju proizvodnje. Posljednji među njima, indijski investitori od Vlade FBiH su, kao i prijašnji sugovornici, tražili jamčenje prihvatljive cijene električne energije na duže vremensko razdoblje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?