Obavljeno javno nadmetanje

Nihad Imamović postaje vlasnik Agrokomerca, ponudio 12 milijuna KM

Agrokomerc
24.01.2016.
u 15:18

Ovaj poznati sarajevski biznismen ima 30 dana da uplati milijunski iznos čime bi i službeno postao vlasnik vrijedne imovine

Na trećem ročištu u Općinskom sudu Velika Kladuša održana je prodaja usmenim javnim nadmetanjem nekretnina prehrambene industrije poduzeća Agrokomerc površine 76.382 m2.

Najboljom ponudom u iznosu od čak 12 milijuna KM ocijenjena je ona od kompanije EIN Natural iz Sarajeva koja je preko tvrtke EIN d.o.o. u vlasništvu Nihada Imamovića.

Ovaj poznati sarajevski biznismen ima 30 dana da uplati milijunski iznos čime bi i službeno postao vlasnik vrijedne imovine.

Ovu informaciju je za Faktor potvrdio i predsjednik Nadzornog odbora Agrokomerca Fadil Bihorac koji je kazao kako je točno da je ponuda kompanije EIN Natural ocijenjena kao najbolja.

– Oni imaju rok od mjesec dana da uplate predviđeni novac, a ukoliko ne uplate, onda se ide na drugog najboljeg ponuđača i to tvrtku Silsila koja je ponudila 5,2 milijuna KM. Treća najbolja ponuda je od Razvojne banke FBiH i to u iznosu od 2,2 milijuna KM, objašnjava Bihorac.

Nije želio komentirati nedavni razvoj događaja, samo je rekao kakko očekuje poštivanje procedura predviđenih zakonom.

– U svakom slučaju dobro je da se ovako završilo, jer su na taj način osujećeni planovi pojedinih lobija da nekretnine kupe za 1 KM, kazao je Bihorac te dodao da tu prvenstveno misli na tužbu tvrtke Lijanovići d.o.o.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije