Nema struje

Neum paraliziran, a u njemu boravi tri tisuće turista

'neum'
Foto: ''
25.05.2015.
u 10:58

Elektroprivreda HZHB jutros je u 8 sati obustavila isporuku električne energije kompletnoj općini Neum, a razlog obustave isporuke električne energije u općini Neum je revizija postrojenj.
Davor Kresić, predsjednik Udruge turističkih djelatnika Neum, kazao je da je nezadovoljan ponašanjem odgovornih ljudi iz Elektroprijenosa i Elektroprivrede HZBH s obzirom na to da je isključenje najavljeno plakatima u petak popodne, što je turističkim djelatnicima nanijelo ogromnu štetu, budući da u Neumu trenutno odmara tri tisuće gostiju.
"Sve je paralizirano, banke ne rade, bankomati su izvan funkcije, a gosti ne mogu platiti preko POS uređaja. Gosti u hotelima su na bazi punog pansiona, održavaju se konferencije, a sve je u mraku. Već smo primili reklamacije od francuskih i njemačkih touroperatora, koji će tražiti od hotelijera nadoknadu štete zbog nestanka struje", kazao je Kresić.

On je istaknuo da je ovakvo postupanje nedopustivo i sramotno prema jedinom primorskom mjestu u BiH, te je zatražio odgovornost osoba koje su prouzrokovale isključenje struje. Podsjeća da se održavanje sustava ne smije raditi u jeku sezone i to ponedjeljkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije