sastanak s Čovićem

Neophodno posvetiti više pozornosti problematici branitelja

covic branitelji
22.07.2016.
u 14:51

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je danas predsjednike krovnih braniteljskih udruga. Izaslanstvo su činili Jasna Zlomislić, Udruga obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja HR H-B, Nikica Tomić, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Lazar Martinović, Udruga nositelja ratnih odličja HVO FBiH, te Dragan Radić, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata HR H-B.

Tijekom susreta se razgovaralo, između ostalog, o ustroju Federalnog ministarstva branitelja. Također je bilo govora i o zakonima koji su trenutačno u proceduri, Zakonu o razvojačenim braniteljima, kao i o Zakonu o udrugama.

Sugovornici su razmijenili i mišljenja o statusu pripadnika Hrvatskog vijeća obrane u Republici Hrvatskoj. Na kraju susreta je zaključeno da je neophodno posvetiti više pozornosti problematici ove osjetljive skupine, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?