neviđena pogreška

Neočekivani obrat u Potjeri! S HRT-a se ispričali natjecatelju, isplatit će mu 17 i pol tisuća kuna

02.11.2021.
u 20:59

U večerašnjoj emisiji kviza Potjera gledatelji su imali priliku svjedočiti neuobičajenoj situaciji. Naime, u lovčevoj završnoj potjeri postavljeno je pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma „The Dark Side of the Moon“ Pink Floyda. Predviđeni točan odgovor bio je „prizma“, a natjecatelj je nakon lovčeva netočnog odgovora ponudio odgovor „piramida“.

Natjecateljev odgovor isprva nije bio priznat i lovac nije bio vraćen korak unatrag.

- Naknadnom provjerom odlučeno je ipak da se prizna natjecateljev odgovor pa bi lovcu, uz preostale dvije sekunde, do pobjede nedostajao još jedan korak i samim time premalo vremena za čitanje pitanja i odgovor pa je u večerašnjoj emisiji pobjednikom proglašen natjecatelj. Bit će mu isplaćeno 17 500 kn, odnosno iznos za koji je igrao u završnoj potjeri. Uz isprike natjecatelju, ispričavamo se i gledateljima koje pozivamo da i dalje uživaju u premijernim emisijama Potjere - poručili su s HRT-a.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije