DOBRE VIJESTI

NEMA POSKUPLJENJA STRUJE ZA POTROŠAČE ELEKTROPRIVREDE HZ HB

struja
ilustracija
13.10.2020.
u 22:10

Električna energija za potrošače Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne neće poskupjeti, poruka je koju je jasno uputio menadžment ove kompanije nakon informacija koje su se pojavile u javnosti, a prema kojima se zbog povećanja naknade za obnovljive izvore energije očekuje poskupljenje struje. No, za građane koji koriste usluge Elektroprivrede Herceg Bosne cijena energije ostaje ista, eksluzivno saznaje Večernji list.

S druge strane, dobre su vijesti i kada je riječ o obračunavanju tarife, a što će svakako dovesti do ušteda u kućnom proračunu svake obitelji.

Naime, ranije su se promjene ljetnih i zimskih tarifnih stavova radile svakih šest mjeseci,no to je promijenjeno u korist potrošača na način da se ljetna (jeftinija) tarifa obračunava osam mjeseci, od 1. ožujka do 31. listopada, a zimska (skuplja) tarifa obračunava se četiri mjeseca, od 1. studenog do kraja veljače. Ovaj način obračuna ostaje i dalje, javlja Večernji list, a koje su još novosti iz Elektroprivrede HZ HB čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH u srijedu, 14. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije