Tvrtka Marinada d.o.o. Mostar

"Nećemo zaboraviti da je Pucar učinio da Hercegovina bude dio velike obitelji Podravka"

Patrik Macek/PIXSELL
06.01.2021.
u 19:20

Tvrtka Marinada d.o.o. Mostar oglasila se povodom smrti predsjednika Uprave Podravke gosp. Marina Pucara. 

"Duboko potreseni viješću o preranoj smrti našeg poslovnog partnera, ali prije svega dragog prijatelja i čovjeka osobitih vrlina Marina Pucara, Marinada d.o.o. i ovim putem izražava veliku žalost i iznimno suosjećanje s njegovom obitelji i njegovim radnim kolegama u Podravci.

Ispraćajući prošlu godinu, nadali smo se kako će novi kalendarski početak označiti početak boljih dana. Nažalost, nakon tragedije koja je s prvim danom Nove godine Hercegovinu zavila u crno, sustigla nas je i ova tužna vijest o odlasku čovjeka s kojim smo dijelili planove o boljoj budućnosti našeg podneblja i naših mladih ljudi. Stajali smo prošlo ljeto zajedno polažući temelje našeg zajedničkog velikog projekta u Hercegovini i, kroz protekle mjesece, zajedno se radovali novim počecima iz kojih su se rađale brojne nove ideje, nove vizije.

Danas, žaleći zbog svršetka ovozemaljskog puta pokojnoga Marina i duboko svjesni činjenice da će realizacija naših zamisli ostati uskraćena njegove prisutnosti, vjerujemo kako će on bdjeti nad nama s nekog boljeg mjesta, oslobođen boli s kojom se u naponu snage i životne energije ipak nije mogao izboriti.

Svojim zalaganjem i radom učinio je da Hercegovina bude dio velike gospodarske obitelji Podravka. Hercegovina i Hercegovci, zajedno sa tvrtkom Marinada d.o.o. neće zaboraviti tu činjenicu i nećemo dopustiti da uloga Marina Pucara u svemu tome bude zaboravljena.

Tvrtka Marinada d.o.o. ovim putem želi poručiti kako će nastaviti razvijati projekt kojeg smo pokrenuli sa našom Podravkom i Marinom, te kako nam je u spomen na našeg velikog prijatelja sada još veća dužnost i obveza učiniti zajednički projekt dugoročno uspješnim. Stazu do zajedničkog uspjeha smo već postavili, a sada nam ostaje njome kročiti noseći i uspomenu na našega prijatelja Marina Pucara.

Nastavljajući putem koji smo zajednički zacrtali, Marinovoj obitelji, prijateljima, svim djelatnicima Podravke i poslovnim partnerima izražavamo duboku sućut. Neka počiva u miru!", priopćeno je iz tvrtke Marinada d.o.o. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije