KUĆANSKI APARATI

Ne znate kako očistiti toster? Donosimo rješenje!

Getty Images
09.10.2019.
u 20:45

Kada je u pitanju čišćenje malih kućanskih aparata, gotova svatko ima svoje načine za održavanje čistoće, ali jedan aparat mnogi zaboravljaju.

Uspravne tostere nezgodno je očistiti i zbog toga se rijetko čisti. Njegovo održavanje ne mora biti zahtjevno, a praćenjem ovih savjeta produžit ćete i njegovo trajanje. 

Potrebna vam je mekana i nekorištena četkica za zube, spužvica, malo deterdženta za suđe i vlažna krpica.  Prije svega, isključite toster iz struje.

Podložak tostera izvadite i mrvice istresite u sudoper ili kantu za smeće. Deterdžentom i spužvicom sasvim nježno uklonite ostatak. Podložak isperite i dobro osušite.

Četkicom za zube polagano istrljajte unutrašnjost tostera, a mrvice uklanjajte u smjeru u kojem idu i žice. Obavezno pripazite da ih ne oštetite prejakim ribanjem. Vanjski dio tostera prebrišite vlažnom krpom i spreman je za ponovno korištenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije