MELBOURNE

Navijači puštali glazbu i plesali kolo, Đoković im se obratio s prozora

06.01.2022.
u 13:19

Ispred hotela Park u Melbourneu u kojem Novak Đoković čeka ponedjeljak i konačnu odluku suda o svojoj žalbi na ukidanje vize i deportaciju iz Australije, okupilo se nekoliko desetaka srpskih navijača koji su došli dati podršku najboljem tenisaču svijeta. 

U jednom trenutku Đoković je došao do prozora sobe u kojoj je smješten i slao svojim pristašama poljupce i srca u znak zahvale.

Navijači puštaju glazbu, plešu kolo, a svoje su stavove izrazili i transparentima čija je glavna poruka "oslobodite Novaka". Srbi su se priključili borcima za ljudska prava koji tamo već danima prosvjeduju zbog držanja zatočenih migranata u istom hotelu.

Australski sud odgodio je odluku o Đokovićevoj žalbi na zabranu ulaska u zemlju do ponedjeljka u 10 sati po lokalnom vremenu, a prvi tenisač svijeta neće moći biti deportiran do 16 sati u ponedjeljak, u slučaju takve odluke.

Zasad još nije odlučeno gdje će Đoković provesti sljedeća tri dana. Njegovi odvjetnici zatražili su puštanje iz imigrantskog hotela i dopuštanje mogućnosti smještaja u iznajmljenoj kući u Melbourneu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije