djeca u šoku

Nastavnica preminula tijekom sata u školi

25.09.2015.
u 06:30

Hitna pomoć u Beogradu brzo došla, ali pomoći nije bilo.č Još nije poznato što je uzrok smrti nastavnice. Roditelji kažu kako su je djeca obožavala i kako je bila divna žena

Nastavnici u Osnovnoj školi "Miroslav Antić" pozlilo je jučer ujutro tijekom drugog sata i na mjestu je preminula okružena svojim učenicima koji su još u šoku.

- Bila je divna žena. Djeca su je obožavala, moj sin je odmah pozvao majku i mene i javio nam što se dogodilo. Bio je vidno potresen i u suzama, kao i njegovi prijatelji iz škole koji su nazočili cijelom ovom tragičnom događaju - kaže Aleksandar M., otac dječaka koji je učenik osmog razreda ove škole, pišu srpski mediji.

On napominje kako su djeca vrištala i nisu znala što joj se događa, zvala su u pomoć, a kolege su pozvale hitnu pomoć. Nastavnica je imala oko 40 godina, a pozlilo joj je za vrijeme drugog sata na kojem je bilo 30 učenika. - Ovo je strašno, užasno, ne vjerujemo što se dogodilo. Nažalost, nije joj bilo pomoći. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali oni ništa nisu mogli učiniti - rečeno je iz ove škole.

Iz Hitne pomoći kažu kako je smrt nastupila odmah, te kako nisu mogli pomoći. Očekuje se kako će točan razlog smrti nesretne nastavnice biti utvrđen nakon što se obavi obdukcija njezina tijela.

Inače, ovo je iznimno rijedak slučaj, a očekuje se kako će djeci biti pružena i pomoć psihologa zbog traume koju su doživjela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije