Temperature će rasti

Nastavljaju se morske radosti, plaže u Neumu i na Jadranu pune

BiH,230815. Neum,     Etno festival Photo:Stojan Lasic
25.08.2015.
u 06:45

Sunčani i topli dani stižu prema kraju tjedna. Već za vikend imat ćemo pravo ljetno vrijeme s temperaturama višim od 35 stupnjeva

Svi oni koji su se nakon proteklih kišnih i svježijih dana pobojali da je ljeto na izmaku i da više neće uživati u lijepim, sunčanim i toplim danima, mogu odahnuti jer se to, prema aktualnim prognozama, neće još dogoditi. Danas i sutra će u Bosni ujutro biti sunčano s mogućim poslijepodnevnim pljuskovima i dnevnim temperaturama koje će dosezati ugodnih 27 stupnjeva. U Hercegovini, pak, uz sunce, uživat ćemo i u temperaturama koje će dosezati i ljetnih 30 stupnjeva. A obilje topline stiže nam od četvrtka kada bi temperature trebale u čitavoj BiH biti od 30 do 35 stupnjeva. Dugoročne prognoze norveških i američkih meteorologa s Yra i Accuweathera za vikend najavljuju i preskakanje te brojke, tako da nas očekuje iznimno vruće vrijeme. U hercegovačkom jadranskom biseru Neumu odavno su popunjeni svi smještajni kapaciteti, a gostiju koji će uživati u morskim radostima će biti i u idućem razdoblju. Turisti su oduševljeni ovim jedinim mjestom u BiH koje je na moru i mnogi su već rezervirali svoje apartmane i za iduću godinu. Dane koji su pred nama i koji nude obilje sunca i topline treba iskoristiti za šetnje, drugu rekreaciju ili za boravak na moru. Što se tiče dijela ljeta koji je za nama, Mashable je objavio kako je srpanj 2015. bio najtopliji mjesec u povijesti Zemlje, otkad postoje mjerenja temperatura, a to je od 1880.. To su sugerirali i preliminarni podaci NASA-e, kao i japanske meteorološke administracije. Kako sada stvari stoje, uživat ćemo u ostatku kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?