Bevanda i Mominah

Nastavak suradnje BiH i Saudijske Arabije

21.06.2017.
u 16:08

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas veleposlanika Saudijske Arabije u BiH Hanija bin Abdullaha Mominaha s kojim je razgovarao o nastavku suradnje dvije zemlje koja se realizira u skoro svim oblastima.

Ministar Bevanda je rekao da je sva unutarnja procedura oko zaključivanja Sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja završena i da je naredni korak utvrđivanje termina potpisivanja sporazuma.

Osim dobre dugogodišnje suradnje, na sastanku je bilo riječi i o projektima koji su u proceduri u Vladi Saudijske Arabije.

Ministarstvo financija i trezora BiH ima dobru i uspješnu suradnju s Veleposlanstvom Saudijske Arabije u BiH i Saudijskog fonda za razvitak putem kojeg su realizirani milijunski projekti širom BiH, te da očekuje kako će se ove aktivnosti intenzivirati i u drugim institucijama i otkloniti administativne smetnje u tom procesu.

Ministar Bevanda je ujedno iskoristio prigodu i veleposlaniku čestitao dolazeći praznik Ramazanski bajram, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije