Infrastruktura

Nastavak izgradnje oborinske kanalizacije

02.07.2016.
u 08:00

Nakon provedenog javnog poziva i izbora najpovoljnijega i najboljeg izvođača, upriličeno je potpisivanje ugovora za nastavak radova na izgradnji sanitarne i oborinske kanalizacije - projekta odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda. Ugovor je potpisan s tvrtkom Euro-Asfalt iz Sarajeva koja je pobijedila na međunarodnom natječaju za izvođenje komponente 1 projekta odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda, a ukupna vrijednost ugovora je 4,637.057 eura. Preostalo je završiti oko pedeset posto radova, a prema planiranoj dinamici, izgradnja kanalizacijske mreže i glavnih kolektora treba biti završena do kraja siječnja 2017. godine. - Ovo je najveći projekt koji Gradska uprava realizira zajedno s partnerima i izborom novog izvođača radova, koji je dao ponudu skoro za 3,000.000 eura manju, nastavljamo ovaj veliki projekt za grad Bihać - istaknuto je.

Kad su u pitanju radovi na postrojenju za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda u Velhovu, okončano je 90% građevinskih radova, a preostali su još strojni radovi i asfaltiranje prometnice unutar objekta te radovi na izgradnji brane oko postrojenja. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?