nije ovo očekivao

Našalila se sa suprugom i nasmijala mnoge: Umjesto sina dala mu je lutku, a on punih 20 minuta ništa nije primijetio

10.11.2020.
u 10:48

Kristy Scott otkrila je na društvenim mrežama kako je njezin suprug Desmond često zadubljen u svoje videoigre, toliko da je nesvjestan što se događa oko njega. Kako bi provjerila svoju teoriju, odlučila se našaliti s njim i vidjeti koliko će mu dugo trebati da shvati da mu je umjesto sina dala lutku, prenosi Mirror.

Obukla ju je u odjeću sina te zamotala u deku, kako bi što bolje sakrila njezin stvaran izgled. Pričekala je da suprug u potpunosti bude zadubljen u videoigru, a zatim ga je zamolila da pazi na sina. Pružila mu je lutku u krilu i čekala reakciju.

Bez da je pogledao prema ‘sinu’, Desmond ga uzima u svoje ruke i nastavlja igrati videoigre. Nakon 20 minuta Kristy ga upita: ‘Jeste li još uvijek u redu? Pogledaj si sina’, što ga je natjeralo da makne pogled s videoigre i uoči lutku koja mu se nalazi u krilu.

Prvo je bio u potpunom šoku, a onda se počeo smijati. ‘Jesi li ozbiljna? Čije je to dijete?’, upita svoju suprugu te baci lutku na kauč. Kristy je cijelu šalu podijelila na njihovom YouTube kanalu, gdje je brzo prikupila više od milijun pregleda, ali i nasmijala mnogobrojne korisnike. - Ne mogu prestati gledati! Njegova reakcija je neprocjenjiva - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

 


 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije