Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na mimohodu u Jajcu i obilježavanju akcije Maestral koju je vodio Ante Gotovina
Povratak na članak

Kada je jednakopravnost Hrvata u BiH ugrožena Hrvatska mora reagirati

Mimohodom ulicama Jajca sa zastavama postrojbi HVO-a i HV-a koje su od srpskog agresora oslobodile Jajce, Hrvati Jajca i gosti obilježili su 19. godišnjicu oslobođenja Jajca i Dobretića u akciji 'Maestral'

Komentari 4

DU
Deleted user
15:22 14.09.2014.

Nadam se da ce Hrvati prepoznati vaznost glasovanja za stranke okupljene oko HNS-a i kazniti nove hrvatske komsić-e (inace ime komsić je postalo sinonim za bajramović).

VL
CO
cope
18:17 14.09.2014.

Predstava za naivne.

VL
RO
rosa
11:48 14.09.2014.

Kada je agresorska Srbija i tzv. JNA protjerivala, palila i ubijala sve što nije srpsko, jedana mlada osoba sa komunističkom iskaznicom i neskrivenom ljubavi prema ćirilici je primala direktorsku plaću od tzv. JNA. Danas ta ista osoba, ljubitelj materijalnih dobara a naročito dvoraca, vikendica i stanova, je pokrovitelj oslobodilačkih operacija pri čemu se lažno predstavlja kao predsjednik HNS-a, a ne predsjednik HDZ-ea BiH (HNS je produžena lijeva ruka HDZ BiH, a desna ruka Udruge domovinskog rata). Za mene, veterana domovinskog rata i pripadnika HVO, ovo je uvreda i uvreda za sve poginule i ranjene pripadnike HVO. Ali ipak radi se o "akademiku" Čoviću od koga Hrvati i ne mogu drugo očekivati.

VL
Smiljan Šokić
09:31 14.09.2014.

Hoće li gopoda iz HDZ-e to isto učiniti u Derventi? U Derventi i općenito u Posavini je "udaren jedan dio tijela" jedan dio hrvatskog bića. Je li ovaj dio hrvatskog bića nevažan ili je odumro ili je njegova sudbina već dogovorena?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.