Vrijeme

Narednih dana pretežito sunčano uz oblačnost i pljuskove

27.07.2023.
u 10:13

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 23 do 27, na jugu zemlje do 31 stupanj.

U petak, 28. srpnja, bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 26 do 32, na jugu do 34 stupnja.

U subotu, 29. srpnja, bit će sunčano vrijeme. Vjetar slab zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna od 27 do 32, na jugu do 35 stupnjeva.

U nedjelju, 30. srpnja, bit će sunčano vrijeme. Poslijepodne porast naoblake u Bosni može usloviti pljuskove i grmljavinu. U sjevernim područjima Bosne lokalno jači pljuskovi. Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima Bosne sjeverozapadni, a u ostatku zemlje zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 stupnjeva.

U ponedjeljak, 31. srpnja, bit će umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Postupno smanjenje naoblake tijekom poslijepodneva. U Bosni su povremeno i ponegdje mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjeverni i sjeveroisotčni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 27, a dnevna od 23 do 29, na jugu do 34 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije