ISPROBAJTE VEĆ DANAS

Napravite sredstvo za čišćenje prozora s kojim će prozori zasjati u samo nekoliko sekundi

shutterstock
12.03.2021.
u 07:29

Odličan je za sve one koji ne žele koristiti jake kemikalije tijekom čišćenja, ali i za one koji žele da im se stakla u kući uvijek sjaje.

Čišćenje prozora i staklenih vrata često je dosadan i naporan posao, ali jedna stručnjakinja za čišćenje otkrila je odličan trik kako ovaj zadatak napraviti s lakoćom. Na svom TikTok profilu, Refined Living, podijelila je kako napraviti sredstvo za čišćenje prozora od samo dva proizvoda, kako piše Daily Mail.

U jednoj posudi pomiješala je vodu, oblinu količinu deterdženta za pranje suđa te nekoliko kapi esencijalnog ulja po vlastitom izboru. 

Spužvom je smjesu nanijela na staklena vrata, a onda je površinu pošpricala čistom vodom. Gumenim peračem prozora pokupila je višak tekućine i to je sve. Njezin trik odličan je za sve one koji ne žele koristiti jake kemikalije tijekom čišćenja, ali i za one koji žele da im se stakla u kući uvijek sjaje.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije