tako se to radi

Namjerili se na krivu: Pokušali 'preveslati' bakicu, no prevaranti ovo nisu očekivali

26.10.2021.
u 19:17

Važan aspekt svake prijevare je odabir žrtve. A tu lekciju naučili su i prevaranti iz Würzburga koji su odabrali pogrešnu žrtvu i umjesto s novcem završili s rolama toaletnog papira i staklenkom za krastavce.

Detalje nevjerojatne priče u kojoj su prevaranti izvukli deblji kraj otkrila je policija.

Starija se žena javila na telefonski poziv, u kojem su pozivatelji tražili od starice novac jer je njezina kćerka navodno izazvala tešku prometnu nesreću i da izbjegne kaznu mora donijeti novac. Jedina mana u toj priči je da starija žena nema kćer, piše Fenix-magazin. Starija gospođa odlučila se zaigrati s njima te je dogovorila primopredaju nakita i novca. No, umjesto vrijednosti imala je posve drugačiju ideju što bi mogla.

Kad je došlo vrijeme za predaju novca, ona je spakirala toaletni papir i staklenku za kisele krastavce u vrećicu i predala ih osobi koja je došla na preuzimanje. Policija je prethodno bila obaviještena od strane poznanik starije žene. Međutim, nije samo on. Dvojica građevinskih radnika također su promatrali primopredaju i obavijestili policiju. Primarno zahvaljući ženi koju su pokušali prevariti i koja je osujetila njihov plan, uhićena su dvojica dvojica osumnjičenih u dobi od 15 i 22 godine. Policija ne navodi njihov identitet.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?