Sesvete

Nakon tučnjave u kafiću preminuo muškarac: ‘Taj čovjek došao je prvi put u lokal i gosta udario šakom’

01.06.2020.
u 11:26

U sesvetskom kafiću ‘Delec’ nikada prije nije bilo problema i zato su svi ostali zatečeni i u šoku, osobito jer poznaju preminulog muškarca.

U Sesvetama se u nedjelju dogodila tragedija nakon što je u tučnjavi u kafiću “Delec” preminuo muškarac. Iz spomenutog lokala su za 24sata rekli da je neki čovjek prvi put došao u lokal i da je šakom udario 44-godišnjeg gosta koji je pao unazad sa stolca te glavom udario i umro.

U tom kafiću nikada prije nije bilo problema i zato su svi ostali zatečeni i u šoku, osobito jer poznaju preminulog muškarca. PU zagrebačka izvijestila je da je u subotu oko 23 sata u ugostiteljskom objektu izbio prvi verbalni te nakon toga fizički sukob između dvojice muškaraca starih 44 i 37 godina.

‘Splet nesretnih okolnosti’

“U sukobu je 37-godišnjak, prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije rukom udario 44-godišnjaka u predjelu glave, koji je pri padu glavom udario u stol”, stoji u policijskom priopćenju. Nakon što su djelatnici hitne pomoći došli na mjesto događaja, utvrdili su da je 44-godišnji muškarac preminuo. Osumnjičenog 37-godišnjaka priveli su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a događaj je za sada okvalificiran kao nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

“Dvojica gostiju su se nešto naguravala s preminulim, no to nije bilo ništa ozbiljno, a i oni se svi poznaju. Taj čovjek je sjedio s društvom nekoliko stolova dalje. Riječ je o spletu nesretnih okolnosti, obitelji preminulog izražavamo iskrenu sućut”, kazali su za 24sata iz sesvetskog kafića.

Portal 24sata neslužbeno doznaje da je policija iz kafića uzela snimke videokamera te bi one trebale biti pomoć za rasvjetljavanje okolnosti koje su dovele do tragedije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?