Ostavka Umihanića

Nakon sedam mjeseci Tuzlanska županije opet bez premijera

bahrija
Foto: agencije
06.11.2014.
u 11:49

Premijer Tuzlanske županije Bahrija Umihanić podnio je ostavku na poziciju premijera i to sedam mjeseci nakon preuzimanja dužnosti, s obzirom da je zbog nereda u veljači odstupio tadašnji premijer Sead Čaušević.

-Dužnost premijera Tuzlanske županije prihvatio sam kao čin osobne odgovornosti da doprinesem smirivanju stanja izazvanog socijalnim buntom, osiguranju stabilnosti i osnova za razvoj. Okupio sam tim časnih ljudi, kojima je na moj prijedlog Skupština ukazala povjerenje da obnašaju dužnosti ministara u Vladi TŽ, potpuno posvećenih rješavanju nagomilanih problema u Tuzlanskoj županiji - naveo je Umihanić, inače profesor s Ekonomskog fakulteta u Tuzli.

Dodaje da je rad ovog saziva Vlade dodatno opterećen poslovima na sanaciji šteta prouzrokovanih prirodnim katastrofama u svibnju i kolovozu, koje su za rezultat imale procijenjene štete u iznosu od oko 650 milijuna KM.

-Bez obzira na osobno uvjerenje da ne postoje opravdani razlozi za istaknutim zahtjevima radnika, što svako dobronamjeran može lako provjeriti, kao odgovoran čovjek kome je stalo do stabilnosti i razvoja Tuzlanske županije podnosim ostavku na poziciju premijera TŽ - navodi se u Umihanićevoj ostavci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije