Slijede pregovori oko formiranja vlasti
Povratak na članak

Najprije razgovori HDZ-a i SDA, a poslije i s SNSD-om

Nakon ovotjednih razgovora u Mostaru bit će dogovorena dinamika daljnjih koraka

Komentari 7

Avatar error
error
12:48 27.10.2014.

sto se hrvata tice, lakse se dise, nakon 8 godina okupacije hrvatskog clana predsjednistva od strane muslimana, hrvati danas imaju svog clana presjednistva i siguran sam da hrvatima nece biti gore nego kada hravti nisu imali svog clana predsjednistva a muslimani su imali dva clana predsjednistva...sada samo treba inzistirati na rjesenju hrvatskog pitanja, majorizacije hrvata, izbornog zakona kako nikada vise muslimani ne bi mogli hravtima birati predstavnike ne samo clana predsjednistva nego i zastupnike na federalnoj i drzavnoj razini...to je minimum ispod kojeg ne treba ici i mirna bosna:P

VL
CV
cro_vuko
09:36 28.10.2014.

samo da se rijesi hrvatsko pitanje, da dobijemo svoju bar izbornu jedinicu i da se napokon omoguci normalno politicko djelovanje hrvatima. ovako si prisiljen glasati za HDZ, ako se osiguramo od izbornog inzenjeringa biti ce napokon moguce svrgnuti i ove uhljebe iz HDZ-a

VL
VR
vrisak
09:14 28.10.2014.

Covicu samo naprid, konacno je doslo vrijeme da i hrvatski narod moze disati i stvarati buducnost svojoj dijeci u potpunoj ravnopravnosti s drugim narodima. Nemojte to prokockati ..

VL
Avatar smjesak2222
smjesak2222
11:36 27.10.2014.

A sta je s pričom o Travniku? Hoce li se Travnik ustrojiti kao Mostar, li će proći težnja da Mostar bude ustrojen popud sadašnjeg ustroja Travnika?

VL
RO
rosa
12:19 27.10.2014.

Dodik, Čović i Izetbegović. Jesu li BiH narodi mogli izabrati goru kombinaciju koja predstavlja simbol politike nacionalnih torova, a sa ciljem ostvarivanja osobnih interesa i interesa njihovih najbližih poltrona. Dragi BiH narodi, budite strpljivi 4 godine. Zaslužili ste.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.