OTKRILI ŠTA SE DEŠAVALO

Najpoznatiji sportski par ponovno zajedno: Objasnit ću vam zašto smo prekinuli našu vezu

25.05.2024.
u 15:46

Najpoznatiji sportski par današnjice Stefanos Tsitsipas i Paula Badosa su obnovili vezu nakon nekoliko tjedana razdvojenosti.

Prethodnog vikenda su viđeni kako šetaju zajedno ulicama Monaca što je potvrdilo priču kako je teniski par ponovno zajedno.

"Shvatili smo kako je teško biti razdvojen. Poslije nekoliko tjedana bez nje, shvatio sam koliko mi znači. Primijetio sam koliko je naša ljubav jaka, ova veza je posebna, ona je moja srodna duša i zaista se razumijemo. Želim je pored sebe što je moguće češće", rekao je Tsitsipas u razgovoru za grčki sat SDNA.

Oni su se počeli zabavljati nakon Roland Garrosa prošle godine, a 5. maja ove godine su raskinuli.

Ipak, sada su se pomirili.

"O nama su se širile lažne priče i glasine pa ću objasniti što je u pitanju. Ja sam bio taj koji se htio odmoriti od naše veze, ponekad mi je bilo skoro nemoguće spojiti profesionalni i privatni život. Paula nije nikada uradila ništa loše, a nisam ni ja. Poslije dva-tri tjedna smo vidjeli koliko je teško biti razdvojen, ali sada smo ponovo zajedno i osjećaj je sjajan", dodao je grčki teniser.

Badosa, 26-godišnjakinja koja je rođena u New Yorku, ali igra za Španjolsku, svojevremeno je je bila druga teniserka svijeta, ali se u posljednje vrijeme bori sa ozljedama.

Tsitsipas (26) je u jedom trenutku bio treći reket svijeta, a igrao je u dva Grand Slam finala u kojima je oba puta izgubio od Novaka Đokovića.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije