Gulašijada

Najbolji gulaš pripremili velikokladuški policajci

gulaš
31.08.2016.
u 09:00

U Velikoj Kladuši upriličena je treća po redu Kladuška gulašijada u kojoj se 19 ekipa natjecalo u pripremanju gulaša. Vrijeme je bilo malo prevruće za ovakvu manifestaciju, no njezini organizatori su je iz rujna pomaknuli za kraj kolovoza zbog predstojeće predizborne kampanje.

Organizatori Gulašijade osigurali su besplatno sudjelovanje natjecateljima.

Prema odluci ocjenjivačkog suda, najukusniji gulaš pripremila je ekipa Policijske postaje Velika Kladuša, koja je bila najbrojnija i koja je prvi put sudjelovala na ovoj manifestaciji.

Velikokladuški policajci, zahvaljujući svojem kuharu, dobili su maksimalnih 15 bodova, za što im je pripala maketa na kojoj se nalazi kazan za pripremu gulaša.

Uz glazbu uživo na pozornici i natjecateljske ekipe, Gulašijada je protekla u dobrom ugođaju, a nazočni gosti mogli su po želji konzumirati neki od pripremljenih gulaša.

Organizacija manifestacije bila je zadovoljavajuća, a organizatori Kladuške gulašijade trebali bi razmišljati i tragati za odgovarajućom lokacijom za održavanje ove gulašijade, boljom od ove pjeskovite i prašnjave pokraj velikokladuške obilaznice, istaknuto je. (Samir Tulić)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?