Promoviranje općine

Načelnik Šipova pozvao Novaka Đokovića da dođe i uloži

šipovo
13.11.2015.
u 12:15

Milorad Ćirko, načelnik općine Šipovo smatra kako bi samo dolazak i boravak Novaka Đokovića pokrenuo neke druge ljude da razmišljaju o Šipovu.

"Postoje kontakti s njegovim ocem i ja sam izrazio želju da Novak dođe ovdje. Mislim da bi za nas to bila najbolja i najveća promocija općine. Čulo bi se za Šipovo. Ukoliko bi prihvatio, ponudili bismo mu da sagradi sebi objekt ovdje ili da ulaže u sportske ili neku druge terene", kaže Ćirko za N1, te dodaje da vjeruje kako će Đoković doći, a svakako bi se mnogi zapitali kakvo je to mjesto kada u njega dolazi Đoković.

Načelnik Šipova je kazao da isto rade i s bivšim košarkašem Darkom MIličićem koji već ima nekretnine u Šipovu gdje često boravi.

"I košarkaš Miroslav Raduljica je porijeklom iz Šipova i često kontaktiramo s njim. Bivši izbornik Srbije Radomir Antić je također odavde. Preko njih pokušavamo promovirati našu općinu", kaže Ćirko.

Šipovo je prekrasan krajiški grad koji se nalazi na u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. Leži na bisernim, planinskim ljepoticama, rijekama Plivi i Janju, kao i riječicama Sokočnici, Lubovici i Volarici.

Ovaj gradić sa oko 10.000 stanovnika, okružen je planinama Vitorog, Plazenica, Ravna Gora, Gorica, Lisina i Čardak i područje je prekriveno šumom, na nižim predjelima rastu bukva i grab, a na višim planinskim područjima, buja gusto drveće sa stablima smrče i jele. Šipovo je postalo nezaobilazni predstavnik sve popularnijeg seoskog turizma. 

Mnogobrojne poznate osobe u Šipovu grade ili su sagradili vikendice i kuće gdje dolaze vikendom ili tijekom godišnjih odmora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?