Zimska služba KJKP Rad

Na sprečavanju poledice, radi se 48 sati, angažirano 140 radnika

KJKP „Rad“
18.01.2016.
u 10:24

Snijeg pada slabijim intenzitetom, ali pada bez prestanka, što uz niske temperature zraka stvara i poledicu, rekao je Đipa

Zimska služba KJKP „Rad“ gotovo 48 sati radi na sprečavanju poledice, aktivna je i nema problema u odvijanju prometa u Sarajevu. 

- Snijeg pada slabijim intenzitetom, ali pada bez prestanka, što uz niske temperature zraka stvara i poledicu. Takvi vremenski uvjeti prisiljavaju Zimsku službu na stalni boravak na terenu uz višekratno posipanje prometnica i drugih javno-prometnih površina u njenoj nadležnosti, potvrdio je za Fenu glasnogovornik "Rada" Ahmed Đipa

Angažirane su 42 ekipe sa specijalnim vozilima i 140 radnika koji ručno čiste snijeg i poledicu.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja i obvezno korištenje zimske opreme, a vlasnike i korisnike stambenih i poslovnih prostora upozoravaju na zakonsku obvezu čišćenja snijega i poledice s prilaznih puteva i drugih površina ispred objekata ukoliko se one ne tretiraju kao javne.

Đipa je naglasio da kontrolu ove zakonske obveze vrši služba komunalnih redara svakodnevno i ona će uraditi ono što je po zakonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije