FOTO: UHIĆENA BRAĆA LIJANOVIĆ
Povratak na članak

Jerko Ivanković Lijanović i ostali osumnjičeni negirali optužbe koje im se stavljaju na teret

Na području Mostara, Gruda, Širokog Brijega i Sarajeva SIPA je provela akciju "Brend"

Komentari 8

BB
boze.bili
12:01 10.09.2014.

koliko je vrimena tribalo proći da svate da su lijanovići lopovi ja to znam odavno i zato ne kupujem njihove proizvode već više od 10 godina .ali se boim da će se izvuć i bit će tresla se brda rodio se miš.oni to potplate i na kraju nema dokaza.

VL
MA
mate45
13:24 10.09.2014.

Bilo je i vrijeme da se nešto poduzme protiv ovih švercera i lopova. Ovdje se navodi samo porezni dug , a ostali dugovi prema raznim dobavljačima i radnicima je enormno daleko veći koji oni vješto izbjegavaju podmiriti gašenjem i otvaranjem razni firmi. Također je javna tajna da je Jerko isplatio poticaje osobama koje nemaju veze sa poljoprivredom samo radi kupovine glasova. Sad njegovi lešinari krstare ZHŽ i vrbuju branitelje da im puste isplatu invalidnina u zamjenu za glasove. U ovoj raboti imaju konkurenta u Elezovu SDP-u,

VL
BO
boris07
10:42 10.09.2014.

bilo je i vrijeme ,neka su ih uhitili !

VL
DU
Deleted user
10:13 10.09.2014.

Svaka rit dodje na šekret!

VL
MX
MXLCLGTG
14:02 10.09.2014.

Koliko je vremena trbalo da se nesto pokrene,ali posto u Bih dolaze izbori bojim se da ovo nije samo Politika,a sto se tice samog kriminala u BiH je malo zatvora da bi ih moglo pohapsiti od zavrsetka rata pa do danas u bosni je uradjena pljacka kao nikad dosad na svijetu donirana sredstva za obnovu drzave ni oni sami neznaju koliko su dobili i koliko su potrosili a kako stvari stoje izgleda od tih sredstava su se mogle napraviti dvije nove bosne,prema tome sve treba procesljati i pohapsiti sve one od zavrsetka rata pa ovamo.

VL
WA
wanted112
13:25 10.09.2014.

SVe se bojim da je neki predizborni trik u pitanju...

VL
MK
mkoturic
00:01 11.09.2014.

Koliko vremena treba proci da se pohvataju ti lopovi u BiB i HR?? Sramotno da pojedinci jedu iz zlatnih tanjurica koje su stekli na krvi u ratu i na lopovluku poslije rata. Ima njih jos idite malo u posavinu nazalost ima ih itamo a sve Sveti ljudi u prvim redovima u crkvi!!!Boze sacuvaj i pomozi da se sto prije nadu u Debelim zidovima da ne mogu izaci!...Hvala

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.