Vrijeme

Na olimpijskim planinama pada snijeg slabim intenzitetom

planine
24.02.2016.
u 08:51

Na Jahorini danas pada snijeg slabim intenzitetom. Vidljivost je dobra. Temperatura izmjerena u 7.30 sati bila je minus četiri stupnja. Trenutna visina snijega je pet cm na stazama. Vjetar puše brzinom 10 m/s.

Kako navode iz Olimpijskog centra Jahorina ski liftovi danas ne rade. Vrijeme na Olimpijskim planinama Bjelašnica i Igman je kišovito sa snijegom, navode iz KJP ZOI' 84, javlja Fena. 

U Babinom dolu na Bjelašnici zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i nedovoljne količine snijega nisu u funkciji Ski liftovi BX, K1 (kolijevka) dok će trosjedna žičara biti u funkciji za panoramsko razgledanje.

Noćno skijanje na Bjelašnici takođe je odgođeno dok se ne steknu uvjeti. 

Na Malom polju na Igmanu, kao i na Velikom polju zbog nedovoljne količine snijega uvjeta za skijanje nema do daljnjeg. Visina snijega u Babinom dolu na Bjelašnici trenutno iznosi od jedan cm, a temperatura je nula stupnjeva. Visina snježnog pokrivača na vrhu Bjelašnice je tri cm, dok je temperatura -1 stupanj.

Na Malom i Velikom polju na Igmanu trenutna visina snijega je jedan cm, a temperatura je jedan stupanj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?