Ljubuški

Na Kravici investicija vrijedna 4,8 milijuna maraka

08.06.2016.
u 07:00

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo, članice INA grupe u BiH, priredili su jučer svečano otvorenje prvih INA benzinskih crpki na koridoru Vc, na cestovnom pravcu između Međugorja i Graničnog prijelaza Bijača. U nazočnosti predstavnika kompanije, INA grupe, te poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice svečano je obilježen početak rada ove dvije benzinske crpke.

Uz ostale uzvanike, svečanosti je nazočio i Nevenko Barbarić, načelnik općine Ljubuški, na prostoru koje se objekti i nalaze, koji je izrazio svoje zadovoljstvo projektom i njegovom provedbom, te istaknuo značaj i dodatnu vrijednost koju ove crpke pružaju lokalnoj zajednici. Dvije benzinske crpke predstavljaju realizaciju projekta vrijednog 4,8 milijuna konvertibilnih maraka i prva su faza u suradnji s JP Autoceste Federaciji BiH, u sklopu kojeg je planirana gradnja još dva objekta na odmorištu Lepenica u blizini Sarajeva krajem godine. Uz svoju primarnu namjenu, u projekt na odmorištu Kravice uključen je i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, parkiralište te dječje igralište.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?