promet

Na graničnim prijelazima BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta

granica
12.09.2021.
u 09:24

Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se prometuje po suhoj cesti uz slabiju frekvenciju vozila, a vozačima na svim dionicama savjetuje se oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na putu.

Povodom održavanja penjačkog festivala, "Drill and Chill Festival", na lokaciji kanjona "Tijesno" (u blizini rafting slalom staze), do 18. rujna svakodnevno od 11 do 11.45 sati obustavlja se promet na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, od sutra (13. rujna), tijekom dana promtovat će se naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23.00-04.30 sati) promet će u tunelu biti obustavljen.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?