Humanitarna akcija

Na današnjoj utakmici Ultrasi će prikupljati sredstva za Nikolu Cvijetića

Ultrasi
19.03.2016.
u 14:30

Sredstva će se prikupljati u posebno označenim kutijicama, a svoj doprinos moći će se dati na tribini Stajanje i na zapadnoj tribini.

Navijači mostarskog Zrinjskog, Ultrasi, na svakoj utakmici pokažu koliko ljubavi imaju za svoj klub, ali oni isto to pokazuju i izvan terena. Na poluvremenu današnje utakmice protiv Rudara, koja se igra u 18 sati na stadionu pod Bijelim brijegom, Ultrasi će u humanitarnoj akciji prikupljati sredstva za 21-godišnjeg Mostarca Nikolu Cvijetića koji boluje od tumora.

Sredstva će se prikupljati u posebno označenim kutijicama, a svoj doprinos moći će se dati na tribini Stajanje i na zapadnoj tribini.

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti i putem žiro-računa 1540010000001910 – Intesa San Paolo Banka BiH za korisnika Nikola Cvijetić, piše Pogled.ba.

Nikola Cvijetić se trenutno nalazi na Odjelu onkologije Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. Osim bolesti, mladić se bori i s neimaštinom. Njegova majka umrla je prije dvije godine, a njegovih devetero braće i sestara preživljava od pomoći drugih ljudi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?