LUDILO SE NASTAVLJA

Na cesti u Splitu kamenom udarao čovjeka po glavi

21.07.2021.
u 14:16

Pijuku, pepeljari i  staklenoj čaši, sada se priključio i kamen. Jer splitska policija u manje od pet dana sve skupa je izvijestila o četiri nasilna događaja u kojem su počinitelji druge ljude pokušali ubiti na razne načine, koristeći se pri tome  onim što su imali "pri ruci". Posljednji u nizu takvih je 49-godišnjak koji se sumnjiči da je 19. srpnja na cesti u Ulici Miroslava Krleže u Splitu fizički napao i kamenom  udarao po glavi 55-godišnjaka. Lakše ga je ozlijedio zbog čega mu je pomoć pružena u splitskoj bolnici. Napadač je pak uhićen i priveden te se istražuju okolnosti i motivi tog događaja.

Što se pak tiče ranije spomenutih pokušaja ubojstva koji su s dogodili tijekom proteklog vikenda, 73-godišnjaku koji je pijukom po glavi udario  susjedu su određene mjere opreza, dok je 28-godišnjak koji je napao dvije žene pritvoren. Jednu je udario staklenom bocom, a drugu kamenom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije