ispovijest

`Muž me varao dok nam se sin borio za život...`

26.01.2019.
u 20:45

Dječak je podvrgnut agresivnom liječenju, a nakon godinu dana premješten je u drugu bolnicu na liječenje.

Prijevare su uvijek bolne i teške, ali u nekim situacijama još i više. 

Jedna je Australka, koja je ostala anonimna, piše Daily Mail, otkrila kako je suprug varao s njenom prijateljicom u vrijeme dok se njihov sin star 14 mjeseci u bolnici borio za život.

Kada je uz začepljen nos i povraćanje, njihov sin dobio po tijelu i neobjašnjive modrice, odveli su ga u bolnicu. Dijagnosticirana mu je akutna mijelonična leukemija, maligna bolest krvi,  odnosno koštane srži koju karakterizira nekontrolirano stvaranje krvnih stanica mijeloičnog reda. 

Dječak je podvrgnut agresivnom liječenju, a nakon godinu dana premješten je u drugu bolnicu na liječenje.

U to je vrijeme njen suprug rekao da se vraća u njihov obiteljski dom kako bi spakirao stvari i sredio sve kako bi njihov stan mogli iznajmiti dok u njemu ne borave.

Iako je mislio ostati tek nekoliko tjedana, javio joj je da se sve oduljilo te da mora ostati duže, a pomoći će mu i njena prijateljica. 

Uskoro je njegova supruga primijetila promjenu u njegovu ponašanju prema njenoj prijateljici i odlučila ga suočiti sa svojim sumnjama. Iako je prvotno negiaro ikakvu vezu sa suprugovom prijateljicom, priznao je da je zaljubljen. 

Par se razveo 2017., godine, dječak danas ima sedam godina, a njegova majka ima novog partnera s kojim je nastavila život. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?