LJUDI SU ODUŠEVLJENI

'Mumdonalds': Mama napravila svoju verziju poznatog restorana kako bi razveselila djecu

03.04.2020.
u 08:06

Njezinoj djeci nedostaje restoran brze hrane, McDonald's, u vrijeme izolacije, pa ih je odlučila razveseliti tako što je napravila svoju verziju kod kuće, prenosi Metro.co.uk.

Mama Gemma je izradila kutije za Happy Meal i na njih stavila oznake 'Mumdonalds', napravila je i pakiranja za pržene krumpiriće, a na sve je stavila i logo ovog najpoznatijeg lanca brze hrane.

Podijelila je svoju ideju u jednoj grupi na Facebooku i našalila se kako će otvoriti drive in kod kuće. Rekla je još i kako ona kod kuće ima mašinu za rezanje kutija, ali savjetuje da se koriste i kutije za poklon koje se mogu isprintati i izraditi bez problema kod kuće. Drugim roditeljima se toliko svidjela ideja da su rekli kako će i oni napraviti isto.

Njezina objava u grupi 'Extreme Couponing and Bargains UK' prikupila je tisuće lajkova i komentara, a neki su i rekli kako je ovo odličan način da se djeci pruži zdravija verzija omiljene hrane.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?