Megapromoter 2018

Mostarski sajam i Dalfina Bošnjak uvršteni u Muzej uspjeha

13.04.2018.
u 15:36

Mostarskom sajmu dodijeljen je ceritifikat i oznaka „Najveći ekonomski i promotivni efekti /The Biggest economical and promotional effects - Megapromoter 2018".

Oznaka i certifikat dodijeljeni su za aktivnosti koje je Mostarski sajam provodio u cilju promocije gospodarskih potencijala Hercegovine i Mostara.

Internacionalni projekt dodjele oznake „Megapromoter" i certifikata „Largest and most important promoter in the world" provodi Tourist media service novinske agencije "Atrakcija".

Projekt je dizajniran kako bi učinkovito označio najveće i najvažnije promotore gradova, regije i država u svijetu u raznim sektorima.

Uz to, Mostarski sajam te direktorica ovog sajma Dalfina Bošnjak uvršteni su u Muzej uspjeha i uspješnih Jugoistočne Europe & zapadnog Balkana zbog svog ogromnog doprinosa razvoju ekonomskog ambijenta u Mostaru i  Hercegovini.

Hercegovina i njezin centar Mostar su, zahvaljujući ovom sajmu, okupljalište najeminentnijih menadžera i kompanija.

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru je jedina uspjela stalna ekonomska promocija Mostara i Hercegovine, navode iz Mostarskog sajma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije