Kiseljak

Monodrama ‘Pendrekmen’ nasmijala gledatelje

10.09.2016.
u 07:00

U sklopu miniturneje po BiH, dvojac kazališta Besa s otoka Visa u Republici Hrvatskoj izveo je humorističnu monodramu “Pendrekmen” i u Kiseljaku. Izvedba glumca Ivana Lukića, na tekst lutkara i redatelja Cvetina Aničića, brojne je Kiseljačane, ali i posjetitelje iz susjednih općina, nasmijala do suza.

“Pendrekmen” je predstava o policajcu koji se po svaku cijenu želi držati zakona, kojemu su ama baš svi sumnjivi i prati ih prerušavajući se u koga god zatreba, ovisno o situaciji. Izvedba humoristične monodrame o policajcu, njegovu načinu razmišljanja i stilu rada, ali i odnosu s nadređenima, u Kiseljaku je poprimila dodatnu dozu humora s obzirom na to da je među publikom bio i ministar policije Srednjobosanske županije Feliks Vidović.

Nakon što je zahvalio kiseljačkoj publici, glumac Ivan Lukić poručio im je da pripadaju narodu koji je na ljestvici izdržljivosti zaslužio čistu desetku.

Ulaz na predstavu bio je slobodan zahvaljujući Općini Kiseljak koja je bila organizator ovog događaja, a u sklopu miniturneje po BiH kazalište Besa s predstavom “Pendrekmen” gostovalo je i u Tuzli te Vitezu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?