Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Moguće ukidanje naljepnica za registraciju motornih vozila na području BiH

12. ožujka 2016. u 07:00 0 komentara 610 prikaza
naljepnica

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na posljednjoj sjednici, na prijedlog Ministarstva prometa i veza, donijelo odluku o imenovanju radne skupine za procjenu mogućnosti ukidanja naljepnica za registraciju motornih vozila. Iz ove institucije priopćili su kako će radna skupina u idućih 60 dana procijeniti mogućnosti ukidanja naljepnica i prelaska na drugu metodologiju, koristeći pri tome iskustva zemalja Europske unije i država u okruženju, te izvješće dostaviti Vijeću ministara.

Predsjedatelj radne skupine je Zoran Andrić iz Ministarstva prometa i veza, a članovi su predstavnici Ministarstva i Agencije za identifikacijske dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA). Iz IDDEEA-e su u četvrtak kazali kako će ponoviti postupak nabave unutarnjih i vanjskih naljepnica, a nabava će ponovno biti pokrenuta idućeg tjedna.

- Postupak nabave pokrenuli smo 11. siječnja. Rok za dostavu ponuda bio je 11. veljače, ali u danom roku nije pristigla nijedna ponuda. Tako je 12. veljače donesena odluka o poništenju postupka - rekli su iz IDDEEA-e.

Dodali su kako su, iako u prvom postupku nabave nije pristigla nijedna ponuda, u skladu sa Zakonom o javnim nabavama, morali poštovati žalbeni rok.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.