AKO NASILJE ESKALIZA
Povratak na članak

Moguće slanje EU trupa u BiH

Inzko je za bečki "Kurir" ocijenio da je sadašnje stanje u BiH najgore od završetka rata, odnosno od Daytonskog sporazuma 1995. godine.

Komentari 3

1H
1hrvatska2
15:35 09.02.2014.

Ovaj gubernator kao i njegovi prethodnici naj vise su pridonijeli ovakovoj situaciji i to namjkerno.Oteli su Hrvatima ono malo prava sto su imali sada kad se to pokusava popraviti vidite sto imate.Hrvati su krava muzara koja je ostala bea mlijeka! Vec vidjeno krajem 80-tih dirigirano dogadjanje naroda tzv.Antibirokratska ili Yogurt revolucija.Akteri su se promjenili,vrijeme se promjenilo,ideja ista,scenario slican.Izgleda da je Slobo bio dobar ucitelj.a Lagundjija(I ostali) dobar ucenik.Nema parola Rada=posla,kruha,slobode,jednakosti itd. Slobo je govorio gdje ima Srba to je Srbija,ovi vicu ovo je Bosna,Bosna bosancima,(sto cete sa onoma koji nisu bosanci).Koja je razlika izmedju Slobe i ovih.U Yugi Srbi uvijek ugrozeni,sada u BiH bosancci ugrozeni,(nemaju TV kanal,nemaju svoj jezik.nemaju kulturu,uvijek ih preglasavaju,nemaju nikakvi prava itd.siromahi).Sto sve na ove nepravde bosancima mogu reci BiH - Hrvati?Najbolje bi bilo da se zamjene u pozicijama,mozda bi onda sve bilo OK. Prozirno i vec vidjeno!Pale Zupanijske i Federalne ustanove to im netreba.Njima treba ni manje ni vise nego Unitarna i Centralisticka Bosna!Masala! Hrvati Veliki Oprez nemojte nasjesti na ove provokacije i podmetanja!Vrijeme radi za istinu,pravdu i slobodu.Tiha Rijeka brege valja,vakat zito vrse! Vidjeli ste kako je EU Rezolucija o BiH pokrenula i uzgala vatru!Puno hvala gospDavor Ivo Stier na vasoj pomoci.Uvijek dobro dosao medju BiH Hrvate! Svima koji su htjeli i zeljeli vidjeti sada znaju da nije bosancima do ravnopravnosti i suzivota.Za njih nema drugih i drugaciji.

VL
MA
mate45
17:07 09.02.2014.

Za ovakvo stanjeu BH najveći je krivac međunarodna zajednica na čelu sa Inzakom, a pogotovu u FBiH gdje su nelegalno formirali vladu bez Hrvatskog naroda omogućivši bošnjacima da je oni formiraju po svojoj mjeri.Kad je izborno povjerenstvo to poništilo jer je nezakonito, on je tu odluku stavio van snage. Što van snage ne stavi nezakonitu Helezovu odluku o neisplati invalidnina pripadnicima HVO-a. Sramota. Trebali su prosvjednici najprije demolirati njihove objekte

VL
AN
AntonioBourdain
16:23 09.02.2014.

bjdh

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.