Tvrtka "Limometal" u Cazinu lider proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profiliranih limova na Balkanu

Modificirane garaže iz BiH na tržištu EU, traže ih u Sloveniji i RH

08.12.2022.
u 19:17

Cilj je bio pojednostaviti montažu kako bi kupci, uz našu pomoć i naputke, istu mogli odraditi sami

Dolazak zime i hladnijeg vremena, a uskoro i snijega, donosi dodatne probleme vlasnicima automobila, piše Večernji list BiH.

Prepoznat proizvod

Kad se tome doda činjenica da je u Sarajevu i svim većim bosanskohercegovačkim gradovima posljednjih godina evidentan povećan broj automobila na ulicama, što automatski znači golemi problem osiguranja parkirnih mjesta, onda je kupnja vlastite garaže dobro rješenje za prevladavanje ovog problema. Tvrtka "Limometal" iz Cazina prepoznatljivo je ime u Krajini i cijeloj BiH, koja je i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profiliranih limova. Sada rade i nove limene garaže. Inače, kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je u regiji, a osvajaju i tržište Europske unije.

- Nova garaža je poprilično modificirana naspram njezine prethodne varijante. Cilj nam je najviše bio pojednostaviti montažu kako bi kupci, uz pomoć našega naputka za montažu koji dolazi sa svakom garažom, istu mogli odraditi sami. Razlika je i u dimenzijama, izgledu te statičkoj nosivosti konstrukcije. Nove dimenzije autogaraže su 623 cm x 307 cm x 200 cm. Zbog pojednostavljenja montaže s radijalnog krovišta garaže prešli smo na jednovodni izgled krovišta te smo pojačali nosive elemente konstrukcije kako bi se isti mogli oduprijeti nepredvidivim vremenskim uvjetima kakvi su ovih godina prisutni u BiH.

Vrtne kućice

Cjelokupna nosiva konstrukcija izrađena je s profilima od pocinčanoga lima debljine dva milimetra, dok su fasada i krovište objekta izrađeni od našega sinusoidnog profila "Sana" - kaže direktor Limometala Mensur Mulalić. Najviše narudžbi za nove garaže je iz BiH.

- Mnoštvo narudžbi i upita imamo iz susjednih zemalja, Slovenije i Hrvatske. Nedavno smo montirali garažu u Mariboru u Sloveniji, a pokušavamo se s novim proizvodom, kao i s prethodnim, probiti na tržište zapadne Europe. Trenutačno smo i u procesu rekonstrukcije proizvoda vrtnih kućica, gdje također planiramo pojednostaviti montažu i omogućiti kupcima da je sami obavljaju - kaže Mulalić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?