neuobičajena proslavila

Uhićeni mladići koji su pucali u zrak, slaveći pobjedu Đokovića

pobjeda djokovic
06.06.2016.
u 16:25

Vatreni navijač, nakon pobjede Đokovića, odmah je krenuo vani, a šaržeri su bili uvelike spremni. Izašao je na ulicu i rafalno pucao u zrak

Policija je identificirala muškarce koji su snimljeni kako nakon jučerašnje pobjede tenisača Novaka Đokovića pucaju u zrak ispred kuće u Bileći.
 
Riječ je o M. H. i M. D. iz Bileće koji su, nakon što je njihov video s YouTubea ugledao svjetlo dana, uhićeni, a danas su pretresene i kuće i pomoćni objekti koje koriste, priopćila je inspektorica kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Trebinje Borjana Petijević, prenose mediji.

Protiv osumnjičenih osoba slijedi podnošenje Izvješća o počinjenim krivičnim djelima nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija te izazivanja opće opasnosti.

Podsjetimo, dva mladića u Bileći, na neuobičajen način proslavila su pobjedu Novaka Đokovića u finalu Roland Garrosa.

Jedan mladić je kidao živce pred televizorom, udarao se u glavu, a onda je Đoković dobio meč. Vatreni navijač odmah je krenuo vani, a šaržeri su bili uvelike spremni. Izašao je na ulicu i rafalno pucao u zrak, prenosi Kurir. 

Poslije njega, nastavio je "kolega", iz lovačke puške... Na svu sreću, nitko nije stradao. Hoće li policija istražiti ovaj slučaj, ostaje da se vidi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije