Novi Travnik

Mladi umjetnik prezadovoljan Božićnim sajmom i prodajom svojih rukotvorina

14.12.2018.
u 07:28

Mladi umjetnik iz Novog Travnika Goran Pašalija, izlagao je svoje umjetničke radove na Božićnom sajmu u Novom Travniku. Uz pjesmu, kuhano vino, lijepu atmosferu i vatromet Pašalija je izložio svoje umjetničke slike, božićne ukrase, aranžmane za stolove, svijećnjake, božićne kugle, čestitke, ukrasne boce...  

Kako Pašalija kaže za Vecernji.ba, prezadovoljan je kako je protekao Božićni sajam i prodajom svojih rukotvorina. Na sajmu je ostao do kasno u noć uz lijepu pijesmu i druženje s ostalim izlagačima.

Pašalija je dobio veliku podršku posjetitelja na sajmu, mnogi su rekli da bi se mogao pojaviti na sajmu u Zagrebu, Mostaru i drugim gradovima. Ljudi su prilazili kako bi mu čestitali i izrazili želju da upoznaju umjetnika, čestitali mu na lijepo dizajniranom štandu koji su brojni i fotografirali. 

Pašaliji je ovo drugi Božićni sajam, a kako nam je rekao, nastavit će i dalje izlagati idućih godina.

Mladi umjetnik se zahvalio svima te najavio kako će na svojim Facebook i Instagram profilima organizirati i nagradnu igru zbog toga što je mjesec darivanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?