Predsjedništvo Mladeži

Mladež HDZ-a BiH podržala "Domoljubnu koaliciju"

mladež hdz
31.10.2015.
u 19:13

Iskazano je zadovoljstvo procesom prethodne registracije birača čiji je rezultat 22 000 registriranih birača u BiH

Grude su u subotu 31. listopada 2015. godine bile domaćin pete redovite sjednice Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH. Prije same sjednice Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH odalo je počast i zapalilo svijeće pred spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima.

Na početku sjednice Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH pozdravili su član Predsjedništva HDZ BiH i načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić, kao i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Grude Ivan Leko. 

Sjednici su, osim članova Predsjedništva Mladeži HDZ BiH, nazočili i potpredsjednik Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske Tvrtko Lovrić, članica Predsjedništva HDZ-a BiH Darijana Katić, predsjednik Županijskog odbora Mladeži ŽZH Stjepan Marić, 
predsjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Grude Franka Zorić te potpredsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ Ante Vujnović.

Na sjednici se, između ostalog, razgovaralo o predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Iskazano je zadovoljstvo procesom prethodne registracije birača čiji je rezultat 22 000 registriranih birača u BiH. 

Potpredsjednik Mladeži HDZ-a RH Tvrtko Lovrić zahvalio se Mladeži i HDZ-u BiH na učinjenome u pripremama za izbore te izrazio nadu kako će nakon pobjede Domoljubne koalicije na izborima HDZ RH pomoći Hrvatima u Bosni i Hercegovini u rješavanju ključnih problema. Također, razgovaralo se i o mogućnostima prekogranične suradnje i apliciranja za međunarodne projekte kako bi se pomoglo mladima s obje strane granice. 

Raspravljalo se i o aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH te dodatnom jačanju organizacije na terenu kroz edukacijske, kulturne i sportske programe.

Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH još je jednom pozvalo sve državljanje Republike Hrvatske s pravom glasa da 7. i 8. studenoga svoj glas daju Domoljubnoj koaliciji koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica priopćeo je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?