Mladež HDZ-a BiH obilježila Međunarodni dan starijih osoba

06.10.2017.
u 15:48

Mladež HDZ BiH obilježila je Međunarodni dan starijih osoba posjetom staračkim domovima diljem Bosne i Hercegovine, prepoznavši tako probleme i potrebe starijih ljudi, priopćeno je u petak iz Mladeži HDZ BiH.

 Mladež HDZ BiH ovom akcijom ima za cilj izgradnju i poticanje zajedništva, solidarnosti i poštivanja između različitih generacija, te ohrabrenje društva na brigu za starije ljude kroz cijelu godinu.

 U Mladeži smatraju da briga za starije nije samo obveza obitelji, već cjelokupnoga društva, a Međunarodni dan starijih osoba još je jedna prilika da se prisjetimo doprinosa starijih osoba u izgradnji našeg društva.

 Neki od gradova i općina u kojima je Mladež HDZ BiH obilježila Međunarodni dan starijih osoba su Novi Travnik, Kiseljak, Bugojno, Glamoč, Usora i Sarajevo.

 "Druženje je proteklo u jako pozitivnoj atmosferi i uz vidljivu radost koju su mladi donijeli u staračke domove, a kućama su se vratili obogaćeni novim znanjem i savjetima koje su im štićenici doma rado dali", navodi se u priopćenju.

Ključne riječi
dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije