Tekućina koja život znači

Mladež HDZ-a BiH iz ŽSB darovala krv

09.06.2020.
u 14:09

Dobrovoljno darivanje krvi nesebična je gesta, human i plemenit čin kojim pomažemo drugima, doprinosimo ozdravljenju oboljelih, spašavamo živote.

Znaju to i članovi Mladeži HDZ-a BiH iz Županijskog odbora Županije Središnja Bosna i Općinskog odbora Busovača, stoga je njih desetak darovalo krv na Odjelu za transfuzijsku medicinu u Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj.

“Mladež HDZ-a BiH ŽSB nastavila je s brojnim akcijama i aktivnostima predviđenim godišnjim planom rada. Tijekom pandemije koronavirusa Mladež HDZ-a BiH u Središnjoj Bosni organizirala je brojne humanitarne akcije za sugrađane u potrebi, stoga smo odlučili nastaviti pomagati ljudima kojima je ugroženo zdravlje, odnosno život. Danas smo organizirali akciju darivanja krvi kojoj se odazvalo desetak članova. Mladež je tako pokazala da misli na druge i da je uvijek spremna pomoći.”, kazao je nakon darivanja Dario Plavčić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH u ŽSB neće prestati s ovom akcijom. Uz obilježavanje nekoliko značajnih obljetnica, uskoro će biti organizirani okrugli stolovi s zanimljivim temama za mlade, nekoliko edukacija te “Hrvatsko proljeće Središnje Bosne” kao najveći i najznačajniji događaj Mladeži HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?