Pripreme za lokalne izbore

Mladen Mišurić Ramljak ponovno kandidiran za načelnika Kiseljaka

01.07.2016.
u 07:00

Općinski odbor HDZ-a BiH Kiseljak odlučio je ne mijenjati dokazano uspješan, odnosno tim koji pobjeđuje već 26 godina. Važan dio tima godinama je i Mladen Mišurić Ramljak, načelnik Kiseljaka, koji je ponovno kandidiran za prvog čovjeka izvršne vlasti u ovoj srednjobosanskoj općini, u kojoj na dužnosti načelnika odrađuje treći mandat. Kandidaturu aktualnog načelnika koji je dobio jednoglasnu potporu članova kiseljačkog OO HDZ BiH, podržao je i HSS Stjepan Radić, a prema dogovorenim načelima zajedničkog nastupa na listopadskim lokalnim izborima, očekuje se da će je podržati i ostale stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Osim iskustva i političke zrelosti, za isticanje kandidature i ovog je puta od presudnog značaja bila volja koju je Mišurić Ramljak pokazao u borbi za prava svojega, ali i svih drugih naroda koji žive u Kiseljaku, kao i nacionalnih manjina, kao što su Romi. Prihvaćajući kandidaturu za četvrti mandat, Mišurić Ramljak istaknuo je kako u njoj, iako svjestan odgovornosti, vidi priliku za završetak brojnih projekata, od kojih su neki od ključnog značaja za Kiseljak. Naime, zajedno s članovima političke opcije kojoj pripada, kao i svojim suradnicima, Mišurić Ramljak je u proteklih 12 godina uradio niz projekata čijom je realizacijom, po općoj ocjeni, Kiseljak od sjedišta općine pretvoren u urbanu gradsku sredinu, sa svim pratećim sadržajima, uključujući uređene parkove, trg i šetnice, odnosno mjesta za odmor i rekreaciju koja su ovoj, inače vrlo prometnoj, općini, nedostajala. Najveći izazov aktualnom načelniku i njegovom timu ostaje zaustaviti odlazak, posebice mladih.

U ostvarenju ovog cilja, kažu, nastavit će s trendom privlačenja investicija ulaganjem u infrastrukturu i maksimalnim pojednostavljenjem procedura ulagačima.“Svaka utakmica je priča za sebe”, kaže aktualni načelnik te dodaje kako je svjestan da se od stare slave ne živi. Stoga je, ne čekajući listopad, u svom prepoznatljivom stilu osobe koja nikad ne miruje, sa svojim timom već započeo raditi na izradi strategije razvoja općine čiji su glavni ciljevi otvoriti nova radna mjesta, zadržati i vratiti mlade. Uvjeren kako je Kiseljak općina za ugodan život svih, od 7 pa do 77 godina, Mišurić Ramljak odlučan je izboriti se za još jedan mandat načelnika Kiseljaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije