Lider SDS-a najavio

Mladen Bosić najavljuje šokantne podatke o milijunskim krađama vrha vlasti u RS-u

bosic
Foto: VL FOTO
25.10.2015.
u 12:33

-Ovih dana će izaći nove šokantne činjenice o milijunskim krađama, utajama poreza i novca. Vidjet ćete o čemu se radi i zašto se ovako grčevito bore za vlast, ustvrdio je Bosić u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić tvrdi kako će ovih dana biti saopćeni „šokantni podaci o umješanosti vrha vlasti u Republici Srpskoj u velike pronevjere novca“. Nije precizirao o čemu se radi. -Ovih dana će izaći nove šokantne činjenice o milijunskim krađama, utajama poreza i novca. Vidjet ćete o čemu se radi i zašto se ovako grčevito bore za vlast, ustvrdio je on u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Najavio je da će ovih dana organi te stranke i Saveza za promjene razmotriti ukupnu situaciju koja vodi ka sve dubljoj političkoj krizi u RS. -Vidjet ćemo na koji način se tome odoprijeti, čak i pokušajima rušenja ustavnog poretka. Ovo što radi ovih dana Narodna skupština RS nije u skladu s ustavom i moramo vidjeti kako ćemo dalje u takvim uvjetima, naveo je Bosić.

Nada se da će i Milorad Dodik i vlast u RS-u shvatiti da dalje zaoštravanje odnosa, te proizvođenje političkih turbulencija neće „dobro završiti ni po koga u RS-u“. -Naš politički program je stabilizacija i RS i BiH, ali to nažalost nije i program SNSD-a, kaže Bosić i dodaje kako ostaje da se vidi kako će se završiti sukob ta dva koncepta. Kazao je da se ništa nije promijenilo kada je u pitanju sporazum SDA i DF-a sa Savezom za promjene o sudjelovanju u vlasti na nivou BiH, te da od njih niko nije tražio raskidanje tog sporazuma, nakon što je SDA potpisala saradnju s SBB-om.

Bosić je danas u Banjoj Luci sudjelovao u radu konferencije „Uloga mladih u izgradnji europske budućnosti Bosne i Hercegovine i regije“.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
bendz
21:17 25.10.2015.

Svaki put kad vidim njegovu sliku ,ili procitam o njemu pitam se da l' on ima roditelje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?