Život za mateu

Mlada majka sve bolje

Matea Jankovic
27.02.2016.
u 18:15

" Dragi prijatelji i svi dobri ljudi koji ste svo ovo vrijeme bili uz nas, donosimo vam par informacija vezano za Mateino trenutno zdravstveno stanje. U posljednjih par dana je sve bolje, ne nalazi se ni na jednom aparatu za održavanje ali joj je i dalje potreban medicinski kisik za normalno funkcioniranje. Može govoriti, ustati uz nečiju pomoć, hraniti se i lagano hodati. Kroz slijedeći period obavit će nužne pretrage kako bi se doktori u Beču informirali o njenom stanju. Jos uvijek se čeka za donaciju odgovarajućih pluća. Proces je zahtjevan i potrebno je dosta vremena ali ne sumnjamo kako će se ostvariti zadani cilj. Hvala vam svima na velikoj podršci i nadamo se uskoro još boljim vijestima o zdravstvenom stanju naše Matee", navedeno je na Facebook stranici Život za Mateu.

Podsjetimo, Matea Janković, mlada je majka iz Livna koja se trenutno nalazi u zagrebačkoj bolnici, i za čije se liječenje u Beču skupljao novac u cijeloj regiji i iseljeništvu. Kako su nedavno naveli na Facebook stranici, izgleda da su humanitarne akcije urodile plodom, te je skupljen dovoljan iznos novca za Mateino liječenje u Beču.

"Zahvaljujući vama i vašim prilozima, uskoro ću biti sa sinom", poručila je nedavno ova mlada majka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?