hrvatski fact checker
Povratak na članak

Mišetić Faktografu: Laž je i ne postoji ni jedna presuda da je Hrvatska agresor u BiH

Hrvatski fact checker ranije je ocijenio da je pjesma "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona nacionalistička, kojom se svojata dio teritorija BiH

Komentari 3

HA
Habuhabuhabu
23:28 22.01.2023.

Tuđman i Milošević se nikad nisu sastali da dijele Bosnu.

VL
KO
komentant
23:07 22.01.2023.

Sjetite se glavnog H. tužitelja i teze o prekomjernom granatiranju Knina. Jest da je to palo,ali nesjećam se da je to palo napamet ni Bramercu ni Carli da nekoga optuže za prekomjerno granatiranje Vukovara koji je doslovno sravnjen sa zemljom, ili nekog drugog grada ????

VL
KO
komentant
23:00 22.01.2023.

Gosp. Mišetiću . Nikakve koristi nema u prepucavanjima preko medija sa tom, nazovimo je, suprotnom stranom. Oni će uvijek tvrditi svoje laži. Zato što to toj strani odgovara, Znate onu: tisuću puta izgovorena lož postaje istina. Time se služe ii Srbi i Muslimani. Kad jednom nestane ta starija generacija, tko će im onda pojašnjavati Haške presude i istinu u krajnjem slučaju. Mora se nešto ozbiljnije poduzeti, nešto kao kazna za ne poštivanje sudskih presuda i Haškog tribunala. Oni to moraju iskusiti na vlastitoj koži, mora postojati način da se to zaustavi. Kao što vidite naše institucije ili nemogu ili neznaju ili ne žele djelovati.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.