MOSTAR

Ministri Bevanda i Marić posjetili OŠ za djecu s posebnim potrebama

27.05.2024.
u 14:12

Ministar prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije Ivo Bevanda i ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Marijo Marić danas su, u društvu ravnateljice Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar Maje Mustapić, obišli školske prostorije upoznavši se s djelovanjem te ustanove, terapijskim programima i ostalim uslugama koje pruža. Razdraganoj je djeci, na nedavno otvorenom novouređenom igralištu, organizirano druženje s policijskim djelatnicima PU Mostar koji su im govorili o sigurnosti u prometu i zanimljivostima iz policijskoga života. Osobitu radost mališana izazvali su posebno obučeni policijski psi i službeni motori na kojima su palili rotacijska svjetla i fotografirali se za uspomenu na ovaj susret.

- Od ranije smo upoznati s radom i rezultatima koje postiže osoblje škole, predvođeno ravnateljicom Mustapić. Naš je današnji posjet samo mala gesta kojom iskazujemo potporu njihovu radu i poručujemo kako ćemo uvijek biti uz njih – zajednička je izjava ministara Bevande i Marića koji su ovom prigodom podsjetili na potporu koju županijska Vlada pruža ovoj i sličnim odgojno-obrazovnim ustanovama.

- Od srca zahvaljujem gospodi ministrima i Vladi HNŽ-a i veselimo se već dogovorenomu novom nadnevku susreta u sklopu proslave 50. obljetnice djelovanja OŠ za djecu s posebnim potrebama u Mostaru. Današnji je posjet pokazao kako interes za djecu s teškoćama u razvoju nastavlja biti u fokusu Vlade naše županije, što je nedvojbeno još jedan dokaz pozitivnih promjena u našemu društvu. Naša je škola sigurno i poticajno okruženje djeci s teškoćama u razvoju, mjesto za učenje prilagođeno njihovim stvarnim sposobnostima i potrebama u kojemu svaki naš učenik postiže svoj puni potencijala – kazala je ovom prigodom ravnateljica škole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?