rasplet
Povratak na članak

Ministarstvo financija ide Hrvatima, SDA daje premijera

Komentari 5

SO
Special_one
12:36 12.03.2015.

Nikad više platforma brodarevac, nikad više to nećete dočekat. Čović je legalni i legitimni, u većini izabran od Hrvata u BiH i to ne možeš promjenit! Hrvate više nitko neće majorizirati, varati i ugnjetavati kao što su radili opasni umovi proteklih godina! Hrvati će birati svog predsjednika u svojoj BiH, svoje vodstvo i kao konstitutivan narod ravnopravno će sudjelovati u donošenju svih odluka!

VL
PA
pacijent
20:53 12.03.2015.

hrvati konacno dobivaju svojih sest ministarstava i clana predsjednista po volji vecine hrvata aovi koji to omalozavaju njih mi bas zao

VL
RO
rosa
12:53 12.03.2015.

I tako decenije prođoše u dogovaranju šta će dobiti nacionalne vođe (čitaj fukare). Naravno da sa ovakvim tipovima nikada nećemo doći u situaciju da oni razgovore vode u pravcu da "stoke sitnog zuba" postane dostojanstvene osobe koje od svojeg rada normalno žive.

VL
BR
brodarevac
10:19 12.03.2015.

Ma i to se zove dogovor Čova reko tako a vi se dogovarajte. Dajte opet platformu pa nek se Čova bori kroz dom naroda za svoje pozicije 5 hrvatskih i 1 srpsku poziciju finansije energetiku i šta je još ono odabrala princeza.

VL
DU
Deleted user
18:54 12.03.2015.

financije dobijaju hrvati ,dobar naslov, a to u prevodu znaci ne dobija hdz. hdz dobija 4 svoje i jednu srpsku, a ta oko ministra financija je vracanje unazad

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.